Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 495 vacatures
Een baan waarbij iedere dag een feestje is! Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist.
Onze verkoopmedewerkers zijn altijd op de hoogte van de constante veranderingen in de mode en weten trends te signaleren, zodat ze de juiste adviezen kunnen…
Als verkoopmedewerker zorg je ervoor dat de winkel er spik en span bijstaat voor de klanten. Je zorgt voor een prettige sfeer in je winkel.
Je herkent jezelf wanneer je een van onze winkels binnenstapt. Je houdt ervan om te praten over sneakers en gerelateerde producten, net zoveel als je ervan…
CASA International
Maastricht +1 plaats
Om ons verkoopteam te ondersteunen, zijn we op zoek naar een collega (20 - 32u/week) die even gek is op decoratie en interieur als wij.
Je zorgt voor een prettige sfeer in de winkel en voorziet onze klanten vanuit jouw Ecco productkennis steeds van het beste advies binnen onze brede collectie.
Als verkoopmedewerker ben je het gezicht van jouw winkel en weet jij met je vakkennis de klanten op de juiste manier te helpen. Het aanvullen van de schappen.
Onze verkoopmedewerkers hebben nét dat beetje extra: Is dit dé baan die bij jouw ambities en competenties past? Ben jij energiek en gedreven?
WE ARE LOOKING FOR YOU! Voor onze JACK & JONES Shop in Maastricht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven: Ben jij gek op de nieuwste fashion trends?
Fource
Maastricht
Wij hebben een automotive kloppend hart: Onderdelen en gereedschap leveren is als ademhalen. De compleetheid van het aanbod zit in de ondersteuning voor het…