Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Verkoopmedewerker in Leusden

Pagina 1 van 1.540 vacatures
Daarnaast verricht je als verkoopmedewerker werkzaamheden achter de kassa. Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke HEMA-winkel…
T ERF 5, 3831NA LEUSDEN. Ben jij fashion minded en altijd on trend? Kopiëren jouw vrienden constant jouw style? Tijd om elkaar te leren kennen!
Dit ga je doen als verkoopmedewerker. Als verkoopmedewerker zie jij alle soorten mensen bij jouw Kiosk naar binnen komen. De reis van morgen begint bij jou.
Als verkoopmedewerker bij Esso of Texaco is geen dag hetzelfde. Als verkoopmedewerker ben je een essentiële schakel in onze organisatie. Laat dan van je horen!
In een gemiddelde Intertoys winkel hebben we al gauw 8.500 producten staan. Niet alleen het modernste speelgoed, gifts & bijoux, maar ook games.
Als Verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Big Bazar. Een afwisselende parttime baan, waarin je met alle kanten van het winkelwerk in aanraking komt.
Onze verkoopmedewerkers zijn altijd op de hoogte van de constante veranderingen in de mode en weten trends te signaleren, zodat ze de juiste adviezen kunnen…
Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren. En wil je verder groeien?
Verkoopmedewerker 12-24 in Amersfoort Varkensmarkt. In een gemiddelde Intertoys winkel hebben we al gauw 8.500 producten staan.
Je herkent jezelf wanneer je een van onze winkels binnenstapt. Je houdt ervan om te praten over sneakers en gerelateerde producten, net zoveel als je ervan…