Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 353 vacatures
Als verkoopmedewerker ontvang jij iedere klant met een warme glimlach en deskundig advies. Wat kan je van deze baan verwachten? Ook heb je voor deze vacature:
In de rol van verkoopmedewerker retail start je in ons Decathlon filiaal aan de Rodaboulevard in Kerkrade, pal tegenover het Roda JC stadion.
Als Verkoopmedewerker bij Blokker ben je het visitekaartje van de winkel en het eerste aanspreekpunt voor klanten. Wat houdt de functie in?
Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren. En wil je verder groeien?
Gemeente Landgraaf
Als verkoopmedewerker van de kleding afdeling ben je op de eerste plaats het aanspreekpunt voor onze klanten. Op basis van de behoeften van de klant voorzie jij…
Wat houdt de functie van verkoopmedewerker in? We zijn op zoek naar een verkoopmedewerker met een flexibele instelling voor wat betreft je werkzaamheden en je…
Heb jij een ‘Lust for Jeans’, stroomt er blauw bloed door je aderen en weet jij deze passie op een commerciële wijze over te brengen naar onze klanten?
Doordeweeks + Weekenden + 's Avonds. Binnen deze functie ben je het aanspreekpunt voor onze klanten. Hierbij ben je vriendelijk en servicegericht naar onze…
Als verkoopmedewerker zorg je ervoor dat de winkel er spik en span bijstaat voor de klanten. Je zorgt voor een prettige sfeer in je winkel.
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze verkoopmedewerkers DKW: Als verkoopmedewerker DKW (droog- en kruidenierswaren en diepvries) maak je het onze klanten voor…