Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.842 vacatures
Heb jij vragen over de functie van verkoopmedewerker? Werken bij C&A als verkoopmedewerker zal veel uitdaging bieden in een omgeving die constant in…
Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren. En wil je verder groeien?
Ben jij fashion minded en altijd on trend? Kopiëren jouw vrienden constant jouw style? Ben jij altijd bezig met mode, styling, beauty of lifestyle?
ONLY is looking for you! Get ready for a new adventure at ONLY! Werken bij ONLY betekent Fun, Fashion, Hard Work & Win Together. We love to win, together!
CASA International
Gouda +3 plaatsen
Om ons verkoopteam in Gouda te ondersteunen, zijn we op zoek naar een collega, uren in overleg, die even gek is op decoratie en interieur als wij.
Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren. En wil je verder groeien?
Als verkoopmedewerker bij Scapino heb je dit alles nodig! Ben je enthousiast geworden en wil jij de nieuwe verkoopmedewerker van Scapino worden?
Als verkoopmedewerker ben je een essentiële schakel in onze organisatie. Begint het al te kriebelen?SolliciterenKunnen wij niet om jou heen voor de functie van…
Als Verkoopmedewerker bij Blokker ben je het visitekaartje van de winkel en het eerste aanspreekpunt voor klanten. Wat houdt de functie in?
Ben je enthousiast geworden en wil jij onze nieuwe verkoopmedewerker worden? Als Verkoopmedewerker bij Ziengs is het jouw taak om de klant tevreden huiswaarts…