Zoek vacatures voor Verkoopmedewerker in "Bergen" (Noorwegen) op no.indeed.com

Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 461 vacatures
Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren. En wil je verder groeien?
Als Verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Big Bazar. Een afwisselende parttime baan, waarin je met alle kanten van het winkelwerk in aanraking komt.
Als onze Verkoopmedewerker Curvy Fit ben je creatief maar tegelijkertijd ook commercieel zodat je de klant kunt inspireren tot niet alleen het kopen van één…
Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren. En wil je verder groeien?
Norah
Hoorn
Heeft een commerciële en servicegerichte instelling. Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de winkel. Dan zoeken wij jou !_.
Ben jij fashion minded en altijd on trend? Kopiëren jouw vrienden constant jouw style? Ben jij altijd bezig met mode, styling, beauty of lifestyle?
Als verkoopmedewerker zorg je ervoor dat de winkel er spik en span bijstaat voor de klanten. Je zorgt voor een prettige sfeer in je winkel.
Als verkoopmedewerker bij Esso of Texaco is geen dag hetzelfde. Als verkoopmedewerker ben je een essentiële schakel in onze organisatie. Laat dan van je horen!
Een baan waarin je veel proactief klantcontact hebt en waarbij jouw deskundigheid en verkooptalent volledig tot hun recht komen. Om verkoper bij Etos te worden:
Daarnaast verricht je als verkoopmedewerker werkzaamheden achter de kassa. Check dus goed wanneer je op de solliciteer-knop hebt gedrukt bij welke HEMA-winkel…