Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.664 vacatures
As a Sales Stylist at Levi Strauss & Co. You will have the opportunity to work in an environment where change and ideas are celebrated. Key parts of the role:
Als verkoopmedewerker zorg je ervoor dat de winkel er spik en span bijstaat voor de klanten. Je zorgt voor een prettige sfeer in je winkel.
Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker? Wat heb je nodig als Verkoopmedewerker? Wat krijg je bij ons als Verkoopmedewerker?
Heb jij vragen over de functie van verkoopmedewerker? Werken bij C&A als verkoopmedewerker zal veel uitdaging bieden in een omgeving die constant in…
Ervaring als verkoopmedewerker in het luxe segment. Gaat jouw hart sneller kloppen van de producten van Gucci? Dan is dit jouw uitdaging! Het merk en de winkel.
Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren. En wil je verder groeien?
Heb jij vragen over de functie van verkoopmedewerker? Werken bij C&A als verkoopmedewerker zal veel uitdaging bieden in een omgeving die constant in…
Als Verkoopmedewerker bij Blokker ben je het visitekaartje van de winkel en het eerste aanspreekpunt voor klanten. Wat houdt de functie in?
Heb jij een ‘Lust for Jeans’, stroomt er blauw bloed door je aderen en weet jij deze passie op een commerciële wijze over te brengen naar onze klanten?
€1.928 - €2.510 per maand
Een baan waarin je samenwerkt met leuke, toegewijde collega’s. Wil jij aan de slag in onze sfeervolle, nieuw te openen kaasspeciaalzaak in hartje Amsterdam?