Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Verhuizingen in Gelderland

Pagina 1 van 98 vacatures
Ministerie van Defensie, Defensie Ondersteuningsco...
Arnhem
Jouw werkzaamheden lopen uiteen van het verplaatsen van inventarisgoederen bij kleine verhuizingen tot het ronddelen van de post voor eenheden.
Nijmegen
€2.465 per maand
Coördineren en uitvoeren van (interne) verhuizingen en verbouwingen. Facilitair medewerker / Gebouw- en werkplekbeheerder Nijmegen. De SVB is gericht op mensen.
€1.800 - €3.084 per maand
Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het correct en volledig verwerken van cliëntgegevens in ons systeem Caress, zoals bij opnames, interne…
Als allround klusjesman/-vrouw ga je afwisselende werkzaamheden bij onze drie bedrijven in Nederland en Duitsland verrichten (we hebben twee ICT bedrijven met…
Melse & Wassink
Ede
€2.254 - €3.407 per maand
Vanwege zwangerschapsverlof van een cliëntmanager bewind/mentorschap en verhuizing van een cliëntmanager bewind hebben wij per december twee vacatures.
Het doorvoeren van diverse orders, zoals installaties, verhuizingen, porteringen en opzeggingen; Ben jij accuraat en analytisch onderbouwd?
Logisch i.o.v. Welkoop
Ede
Eind 2020 staat er een verhuizing op de planning naar Apeldoorn. Met de geplande verhuizing naar Apeldoorn zal er een nieuwe routetabel vormgegeven moeten…
Arnhem
€1.800 - €2.807 per maand
Dit omdat er recent allerlei verhuizingen zijn geweest in het Dorp. € 1.800 - € 2.807 bruto / maand bij fulltime. “Waarom moeilijk doen, als het samen kan!
Wibra Nederland
Epe
Ook help je mee met verhuizingen en het plaatsen een keuken of stellingen in de filialen. Wibra is volop in ontwikkeling! Medewerker Technische Dienst – 40 uur.
Arrèn van Tienhoven blogt en filmt samen met enkele Arcadianen over de aanstaande verhuizing. Binnenkort kun jij weer deelnemen aan dé Arcadis inhousedag!