Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 348 vacatures
Subito Uitzendbureau
Alkmaar +1 plaats
Voor diverse verhuisbedrijven zijn wij per direct op zoek naar verhuizers. Verhuizen is heel afwisselend en je werkt met een team van collega’s samen.
€2.000 per maand
Als verhuismedewerker ben je iedere dag bezig met het verhuizen van eigendommen van zowel particuliere klanten als bedrijven. Ervaring heeft in de verhuizing.
Van der Velde 't Veentje Verhuizingen
Haaglanden
Als ervaren verhuizer werk je vaak onder wisselende omstandigheden; Als ervaren verhuizer ben jij het visitekaartje van ons bedrijf.
€2.000 per maand
Ben jij de ideale verhuizer die wij zoeken? Als verhuismedewerker ben je iedere dag bezig met het verhuizen van eigendommen van zowel particuliere klanten als…
Berkel en Rodenrijs
€10,00 - €10,80 per uur
Bekijk dan snel onze vacature van Verhuizer / Ontruimer! Als Verhuizer / Ontruimer start jij de dag op het kantoor in Berkel en Rodenrijs.
€10,42 per uur
Service en klantvriendelijkheid zijn kenmerken welke een echte verhuizer in zich heeft. Als verhuismedewerker ben je iedere dag bezig met het verhuizen van…
Als verhuizer begint je werkdag rond 7.00 uur. Wij zijn op zoek naar verhuizers voor een sterk groeiend verhuisbedrijf in Duiven.
Van der Velde 't Veentje Verhuizingen
Haaglanden
Als chauffeur verhuizer werk je nooit alleen. Als chauffeur verhuizer werk je vaak onder wisselende omstandigheden; Voor de Buitendienst zijn wij op zoek naar:
Van der Velde 't Veentje Verhuizingen
Haaglanden
Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen heeft een rijke historie en is een (inter)nationaal groeiend verhuisbedrijf in de regio Haaglanden.
Jan Hofman Transport / Verhuizingen
Vroomshoop
De chauffeur/verhuizer die wij zoeken zal dagelijks werken met een team van verhuizers en zich bezighouden met verhuiswerkzaamheden waaronder het de-/monteren…