Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.333 vacatures
Word dan Vakkenvuller bij Kruidvat. Wat ga jij doen als Vakkenvuller? Je ziet, als Vakkenvuller houd je je bezig met veel verschillende werkzaamheden.
Word dan Vakkenvuller bij Trekpleister. Wat ga jij doen als Vakkenvuller? Ben jij een scholier of student die naast zijn of haar opleiding goed wil bijverdienen…
Als vakkenvuller bij Praxis zorg jij er samen met je collega’s voor dat de winkel er perfect uitziet en onze klanten alles kunnen vinden wat ze nodig hebben.
Als medewerker van de vulploeg assisteer je ons verkoopteam met het aanvullen en onderhouden van de winkelschappen. Je bent stressbestendig en flexibel.
Gemeente Landgraaf
Als medewerker van de vulploeg assisteer je ons verkoopteam met het aanvullen en onderhouden van de winkelschappen. Je bent stressbestendig en flexibel.
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze vakkenvuller: Als vakkenvuller bij Jumbo maak je het onze klanten voor 100% naar de zin. Een baan die wérkt naast het leren.
Voor onze Etos winkel in Gouda (Markt 58) zijn wij op zoek naar een enthousiaste vulploegmedewerker. Je zorgt dat de schappen er altijd netjes en goedgevuld bij…
Als vakkenvuller (vulploegmedewerker) bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Goed verdienen in een leuk team!
Wat ga jij doen als Vakkenvuller?: Wat heb je nodig als Vakkenvuller?: Wat krijg je bij ons als Vakkenvuller?: Aantal uren per week(at watson):
Wagelaar Rijwielgroothandel
Enschede
Als vakkenvuller is het de bedoeling dat jij de binnengekomen goederen controleert en in de vakken pakt. Voor versterking van ons team zijn wij per direct op…