vacatures voor Vakantiewerk in Huissen

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 78 vacatures
Wat doe jij deze zomer? Wil je ook werken in een winkel en sparen voor je vakantie? Dan hebben wij de vakantiebaan voor jou! Als vakantiekracht in de winkel….
METRO AG
Duiven
Kom jij in de vakantieperiode ons team versterken op de afdeling DKW? Wat kan jij verwachten als winkelmedewerker DKW bij Makro Nederland?
Vakantiewerk - Sligro Arnhem - Afdeling Food. Vakantiewerk van 1 mei t/m 30 september 2019. En breng je een vriend(in), studiegenoot, sportmaatje mee die ook…
Weet jij van aanpakken en kan jij nauwkeurig werken? Krijg jij energie van het werken in een team, maar vind je het ook leuk om je eigen targets te hebben?
METRO AG
Duiven
Kom jij in de vakantieperiode ons team versterken in het restaurant? Wat kan jij verwachten als restaurant medewerker bij Makro Nederland?
Werklocaties Makro Duiven Nieuwgraaf 28 Duiven 6921 RJ. Kom jij in de vakantieperiode ons team versterken op de afdeling DKW? Wat verwachten wij van jou?
€2.000 per maand
Heb je SCHOON genoeg van je lege bankrekening? Kom dan in de vakantie bij Rijnstate schoonmaken! Werken in een super gezellig team;
Insula Dei Huize Kohlman
Arnhem
Bij interesse in deze vacature: Ben jij beschikbaar in de zomerperiode? Wil je graag wat bijverdienen en heb je altijd al ervaring op willen doen in de…
Ben je dus op zoek naar een parttime baan, bijbaan of vakantiewerk? Ben jij flexibel en houd je van schoon en netjes? Dan zijn wij op zoek naar jou.
METRO AG
Duiven
Kom jij in de vakantieperiode ons team versterken op de afdeling Non-Food? Wat kan jij verwachten als winkelmedewerker bij Makro Nederland?