Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 303 vacatures
De ‘King of Trainers’ is op zoek naar jou! Heb jij een grote liefde voor sneakers en wil je graag (parttime) werken in de gaafste sport- en casual kledingwinkel…
Bij Dirk zijn deze goed te combineren! We spreken namelijk samen af wanneer je wilt werken. Die ervaring doe je vanzelf op tijdens je vakantiewerk bij Dirk.
Iedere dag maken wij duizenden gasten blij met onze huisgemaakte, dagverse en natuurlijke producten in één van onze vele restaurants.
€5,79 - €12,87 per uur
Oh no, die vakantie komt ineens wel heel erg dichtbij. Wil jij snel geld verdienen? Kom dan schoonmaken bij Hago. Werk op tijden die voor jou relaxt zijn.
Iedere dag maken wij duizenden gasten blij met onze huisgemaakte, dagverse en natuurlijke producten in één van onze vele restaurants.
€16 - €19 per uur
Dit is vakantiewerk waar je écht goed kunt verdienen, door mensen te helpen bij het huishouden. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze vacature…
Wat doe jij deze zomer? Wil je ook werken in een winkel en sparen voor je vakantie? Dan hebben wij de vakantiebaan voor jou! Als vakantiekracht in de winkel….
€5,79 - €12,87 per uur
Oh no, die vakantie komt ineens wel heel erg dichtbij. Wil jij snel geld verdienen? Kom dan schoonmaken bij Hago Zorg. Werk op tijden die voor jou relaxt zijn.
En wie weet stroom je vanuit je vakantiewerk wel door naar een bijbaan van maximaal 9 uur per week die je goed kunt combineren met school, studie of een andere…
€10,94 per uur
Het CSU is voor het Sheraton Amsterdam Airport Hotel op zoek naar een. Als Medewerker Housekeeping ben jij verantwoordelijk voor het schoonmaken van hotelkamers…