Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Vakantiekracht in Den Haag

Pagina 1 van 17 vacatures
Evita Zorg
Scheveningen
Evita heeft mogelijkheden voor een bijbaan en is in vakantieperiodes op zoek naar vakantiekrachten. Kom bij ons werken als huishoudelijke hulp of verzorgende in…
Den Haag Centrum
Voor een klant zijn wij op zoek naar vakantiekrachten en weekendhulpen voor de housekeepingafdeling. Hotelsource neemt de volledige zorg over voor schoonmaak in…
Dan nu bij ons om als vakantiekracht aan het werk te gaan! Volg jij een opleiding in de zorg of welzijn? Wil jij ervaring opdoen met de GGZ doelgroep?
Inter Personnel
Den Haag
Inval- of vakantiekracht schoonmaak ochtenden voor een object in Den Haag. Week 32/33/34/35 (vanaf donderdag 8 t/m 31 augustus).
Scheveningen
€9,80 - €10,96 per uur
Ook als vakantiekracht ben je van harte welkom, parttime of als bijbaan. Of een baan die makkelijk te combineren is? Dan is de thuiszorg iets voor jou!
Inter Personnel
Den Haag +1 plaats
Inval- of vakantiekracht schoonmaak ochtenden voor een object in Den Haag. Week 28/29/30/31 (vanaf maandag 8 juli). Maandag t/m vrijdag 07.00 - 10.00 uur.
Leiderdorp
Als Vakantiekracht doe je alle voorkomende werkzaamheden. Tijdens de zomervakantie zijn wij weer op zoek naar Vakantiekrachten.
Vakantiekracht plantbezorger bij klanten en terreinmedewerker. Heb jij groene vingers, ga je graag met klanten om en weet je van aanpakken?
Orientique
Den Haag
Deze werkgever werft via IndeedSnel reagerende werkgever
Vakantiekrachten, fulltime en parttime mogelijkheden. Wij zoeken voor onze winkel een enthousiaste allround medewerker m/v die voor zowel winkel…
Jamie Oliver Restaurant Groep
Rotterdam
Deze werkgever werft via Indeed
Voor ons restaurant in Rotterdam zijn wij op zoek naar vakantiekrachten om ons team te versterken! Wil jij van de zomer en misschien daarna werken in ons…