Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf

vacatures voor Unique in Woerden

Pagina 1 van 114 vacatures
Utrecht Binnenstad
€13,62 per uur
Vind jij het belangrijk om tijdens de lunch een wandeling te maken of houd jij jouw stappenteller regelmatig in de gaten?
Utrecht Binnenstad
€2.126 per maand
Als beide partijen tevreden zijn krijg jij de mogelijkheid om relevante wft certificaten te behalen op kosten van Unique. De drukte rondom het zorgseizoen.
€2.500 per maand
Werken in het centrum van Gouda bij één van onze mooiste opdrachtgevers op een financiele functie? Dit is wat je gaat doen: Toegang tot de interne sportschool.
Mijdrecht
€1.800 - €2.200 per maand
Ben jij een muziekliefhebber en wil je fulltime in een magazijn werken? Woon je in de omgeving van Mijdrecht? Dan is deze vacature echt wat voor jou!
Utrecht Binnenstad
€2.128 - €2.857 per maand
Ben je sociaal, dienstverlenend ingesteld en werk je nauwkeurig? Dan kan jij direct aan de slag als secretarieel medewerker. Je hebt MBO werk -en denkniveau;
Utrecht Binnenstad
€10 - €12 per uur
Heb jij zin om 6 maanden je tanden ergens goed in te zetten? Parttime je bijdrage te leveren aan de nieuwe website van de organisatie?
Utrecht Binnenstad
€12,22 per uur
Tot slot regelt Unique voor jou een lekkere korting op je abonnement bij de sportschool. Ben jij op zoek naar een leuke baan?
Utrecht Binnenstad
€2.600 per maand
In deze uitdagende part-time functie zal je genoeg diversiteit terug vinden. Het inboeken van de bank en het matchen van ontvangen betalingen met openstaande…
Mijdrecht
€2.500 per maand
I nostri account manager hanno bisogno del vostro aiuto! Questo testo è tradotto in linea e quindi è pieno di errori. Goede kennis van MS Office.
Montfoort
€2.200 per maand
In Montfoort werk jij op een kleine vestiging van een grote moedermaatschappij. Jij hebt zowel sales gerelateerde taken en administratief.