vacatures voor Unique in Raamsdonksveer

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Pagina 1 van 147 vacatures
€3.986 per maand
Wij bieden vanuit Unique ook leuke online trainingen aan op diverse gebieden om jouw horizon te verbreden. Voor het Sportbedrijf van de gemeente Oosterhout zijn…
€2.200 per maand
Houd jij ervan om je collega's in alles te kunnen voorzien en snel te kunnen schakelen? Je fungeert als spil in het web en regelt alles omtrent attenties, post-…
€2.418 per maand
Ben jij een echte speurneus en weet jij alle fouten op te sporen en te corrigeren? Jij beoordeelt een aanvraag en onderzoekt of deze inhoudelijk aan de eisen…
€1.600 - €2.000 per maand
Je komt fulltime te werken op een dynamische afdeling. Je zult facturen opstellen, en bent verantwoordelijk voor data en order invoer. MBO werk en denk niveau.
€2.861 - €3.741 per maand
Jij bent communicatief en coördinerend! Jij werkt proactief en bent klantgericht! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het gehele order proces.
€4.000 per maand
Jij bent graag overal van op de hoogte! Jij hebt een helicopterview en bent juridisch onderlegd! Jij werkt graag in een internationale en dynamische omgeving!
€2.350 per maand
Hoe ziet jou dag eruit? Je begint de dag met een lekkere kop koffie! Daarna hou je je bezig met reparaties van radio's. Is het makkelijk en snel op te lossen?
€2.500 - €3.200 per maand
Als part-time medewerker klantenservice garantie en nazorg speel je een belangrijke rol bij de aanname van de klachten van de afgeronde bouwprojecten.
€11 per uur
Wil jij werken in een echte familiestad met een groen karakter? Wil jij zorgen dat mensen veilig richting het strand kunnen bezoeken tijdens de zomermaanden?
€2.000 - €2.800 per maand
Verder krijg je als je via Unique komt te werken toegang tot veel online trainingen met een GoodHabbitz account; Oder kennen Sie die deutsche Sprache besser?