vacatures voor Unique in Boxtel

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Pagina 1 van 152 vacatures
€11 per uur
Ben je op zoek naar een fulltime baan? En wil je graag afwisselende werkzaamheden uitvoeren? Dan is dit baan als receptionist in Boxtel voor jou!
€12 per uur
Vind jij het leuk om aan de slag te gaan in een (bij)baan met diverse en verantwoordelijke werkzaamheden? Denk hierbij aan het controleren en registreren van…
€2.500 per maand
Ben jij op zoek naar een afwisselende fulltime baan? Wil je graag werken in een gemotiveerd team? En wil je werken in een vast dienstverband?
€1.900 - €2.050 per maand
Wil jij graag een vaste baan in Boxtel? Ben je bereid om in ploegen te werken? En wil je graag per direct fulltime aan de slag?
€2.500 per maand
Word jij blij van werken in een hectisch omgeving? En ben jij iemand die graag in contact staat met mensen, lees dan snel verder!
Tilburg
€2.080 per maand
Ben jij een echte gastvrouw en wil je graag het gezicht en de stem van onze organisatie zijn? Je meldt bezoekers aan, voorziet ze van een drankje en begeleidt…
€3.000 - €3.500 per maand
Word jij de spin in het web die altijd het overzicht houdt? De communicatieve alleskunner die de CEO gaat ontzorgen in zijn werkzaamheden?
€1.900 per maand
Wil jij werken op de meest gave locaties in het land, waarin je een rol speelt achter de schermen van meer dan 4000 partijen en evenementen op jaarbasis?
Den Bosch
€16,80 per uur
Je start met een tijdelijk dienstverband via Unique tot minimaal november 2020. Bij goed functioneren maak je kans op een vast dienstverband bij ABN AMRO of een…
Veldhoven
€12,31 per uur
Handig zijn, technische affiniteit hebben, bereid zijn om te leren in combinatie met een dosis goede motivatie! Onze opdrachtgever is gevestigd in Eindhoven.