vacatures voor Ubn Uitzendbureau in Barendrecht

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Werkgever/Recruiter
Pagina 1 van 50 vacatures
€1.800 - €1.900 per maand
Heb jij twee rechter handen en ben je woonachtig in Barendrecht of omgeving en technisch onderlegd? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven.
€11,11 per uur
Voor deze functie is het belangrijk dat je over eigen vervoer beschikt of uit de directe omgeving van Oud-Beijerland komt. Wat verwachten wij van jou?
In deze parttime, zelfstandige functie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk over het logistieke proces voor onze opdrachtgever.
Ben jij gemotiveerd en enorm klantgericht? Liggen je ambities bij zeevracht? Onze klant in Barendrecht is op zoek naar een enthousiaste energieke kandidaat voor…
Voor onze opdrachtgever in Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeurs voor 40 uur per week, waarbij je gaat werken in een twee…
Sinds kort heeft onze klant een nieuwe website wat de nodige werkzaamheden met zich meebrengt, zoals: Alle oude url’s aangepast moeten worden naar de url…
Voor onze opdrachtgever in Barendracht, zijn wij op zoek naar een (assistent) Expediteur. Naast de taken omtrent de organisatie van het transport, verzorg je de…
Wij zijn op zoek naar een heftruckchauffeur en/of reachtruckchauffeur waarbij crossdocking en 3 hoog wegzetten geen probleem is. Wat verwachten wij van jou?
Wil jij werken bij een Internationaal bedrijf die nauw samen werken met de haven en vind jij het niet erg om onregelmatige en weekenddiensten te werken?
€10,38 per uur
Ben jij 18 jaar of ouder en wil jij je spierballen trainen tijdens het werk en ben je opzoek naar een fysieke uitdading? Wat verwachten wij van jou?