Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf

vacatures voor Tmi in Haarlem

Pagina 1 van 57 vacatures
Amsterdam
Ben jij een enthousiaste receptioniste die 8 tot 16 uur per week beschikbaar is, met de flexibiliteit om ruimer ingezet te worden?
Haarlem
Zou jij als operatieassistent graag een nieuwe uitdaging aangaan? Ervaring opdoen in een nieuwe omgeving, meer afwisseling in je werk en het liefst ook nog…
Beverwijk
Vacature Klinisch Verloskundige in Beverwijk. Ben jij een klinisch verloskundige en per direct beschikbaar tot en met 31 december 2019?
Amsterdam
In deze functie ga jij de TMI stand opbouwen en afbreken bij beurzen waar TMI aan deelneemt. Met een bus haal je de beursspullen uit de garage en ga je naar de…
Haarlem
Vacature ANIOS Psychiatrie in Haarlem. Wij zijn voor kliniek gespecialiseerd in de behandeling van psychische klachten op zoek naar een ANIOS Psychiatrie.
Ben jij gediplomeerd basisarts en heb jij de intentie om je te specialiseren tot anesthesioloog? Dan bieden wij jou nu de mogelijkheid om relevante werkervaring…
Amsterdam
Wegens uitbreiding van de afdeling Ambulancezorg zoeken wij een nieuwe collega voor de functie Personeelsplanner Ambulancezorg. Waar kom je te werken?
Markenbinnen
Vacature Kwaliteitsverpleegkundige regio Noord-Holland. Wij zijn voor een organisatie in de thuiszorg regio Noord-Holland op zoek naar een…
Amsterdam
Vacature MBB’er Radiologie in Amsterdam. Wij zijn op zoek naar een MBB’er op de afdeling Radiologie voor een ziekenhuis in Amsterdam.
Amsterdam
Voor een zorgcentrum gespecialiseerd in Cardiologie zijn wij op zoek naar een Centrumassistent in Amsterdam. De functie is voor 32 uur per week.