Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 3.066 vacatures
Bouwgroep Oskam Bunnik BV
Bunnik
€3.000 - €3.950 per maand
In 1938 heeft de heer Oskam aannemersbedrijf Oskam opgericht. Nu, 80 jaar later, staat de derde generatie aan het roer. Ze investeren in hun eigen medewerkers.
Techniquals
Nederland
€2.100 - €2.700 per maand
Wij zijn op zoek naar een ervaren Ruwbouw Timmerman. Binnen deze ploeg zijn wij nog op zoek naar een ervaren ruwbouw timmerman. Uitzicht op een vast contract.
Van der Meij Totaalonderhoud
Utrecht
Je hebt aantoonbare ervaring als timmerman. Als allround timmerman/werkplaats timmerman werk je zelfstandig of in teamverband. Dit betekent dat je zelfstandig.
Dan is een baan van Timmerman bij BAM echt iets voor jou. Als timmerman voer je op onze projecten gedurende de verschillende bouwfasen alle voorkomende…
Dakkapellen Prof
Nederland
Je hebt minimaal 8 jaar ervaring in een vergelijkbare branche als timmerman. Door een snelle groei van ons dakkapellenbedrijf, zijn wij op zoek naar een…
Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een all-round timmerman voor een verbouwingsproject in Rotterdam. Sla jij altijd de spijker op de kop en heb je passie…
Als timmerman optimaliseer je de IKEA winkelervaring door het Com&In team te ondersteunen bij het leveren van werk van hoge kwaliteit m.b.t.
Van Omme & De Groot
Rotterdam
Wil jij de opleiding Timmerman BBL2 of Allround Timmerman BBL3 volgen of volg je deze opleiding en ben je op zoek naar een leerwerkplek? Waar word je blij van?
Als Timmerman bij Strukton Worksphere ben je een echte vakman of -vrouw. Ben jij die echte vakman of -vrouw die onze mooie projecten komt uitvoeren?
RENDON MAINTENANCE GROUP
Voorburg +1 plaats
Een afgeronde opleiding timmerman BBL niveau 2; Of je nu een timmerman of een timmervrouw bent, wij hebben werk voor jou! Kijk snel naar onze vacature.