Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 643 vacatures
€10,76 per uur
Jij kan goede thuiszorg bieden bij jou in de buurt. Door huishoudelijke hulp en individuele begeleiding zorgen we ervoor dat onze cliënten langer thuis kunnen…
De Zorgspecialist
Heemstede +4 plaatsen
€1.684 - €2.021 per maand
Wat heeft iemand nodig en hoe richten we de zorg dan in? 3 – 18 uur per week. € 1.684 – 2.021 (36 uur). Het belangrijkste bij ons is oog hebben voor een ander.
€10,76 per uur
Als huishoudelijke hulp help jij met de huishoudelijke werkzaamheden bij mensen thuis die daar zelf niet meer goed toe in staat zijn.
Kennemerhart
Haarlem
€2.266 per maand
Een salaris afgestemd op je ervaring, conform FWG 20 (maximaal €2265,63), op basis van de Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg cao.
De Zorgspecialist
Haarlem +2 plaatsen
€1.838 - €2.468 per maand
Minimaal in het bezit van een diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 uitgebreid met het certificaat Medicatieverstrekking. In het bezit van een rijbewijs B.
Kennemerhart
Haarlem
Een salaris afgestemd op je ervaring, conform FWG 15, op basis van de Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg cao. Gaat jouw hart al sneller kloppen?
€10,76 per uur
Kom dan werken in de huishoudelijke ondersteuning en tover een glimlach op het gezicht van onze cliënten in de thuiszorg. Wij zoeken aanpakkers voor de functie:
€3.742 per maand
We zijn actief binnen de opvang van dak- en thuisloze mannen en vrouwen, maatschappelijk werk, gehandicaptenzorg, woonbegeleiding, casemanagement, ouderenzorg,…
Jouw toekomstige werkgever levert een breed assortiment (single use) producten voor Anesthesie, Intensive Care, Neonatologie, Spoedeisende hulp en Thuiszorg.
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.
Haarlem
Wil je meer informatie of wil je jezelf aanmelden neem dan tussen 08:00 – 17:00 telefonisch contact op met het team van De Nederlandse Zorg Bemiddelaar…