vacatures voor Thuiszorg in Almelo

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 119 vacatures
€10,76 per uur
Jij kan goede thuiszorg bieden bij jou in de buurt. Door huishoudelijke hulp en individuele begeleiding zorgen we ervoor dat onze cliënten langer thuis kunnen…
Naast het schoonmaken van de kamers zorg je ook voor de schoonmaak van de publieke ruimtes zoals zalen, restaurants en theater.Werktijden tussen 09.00 uur en…
Dagelijks beschikbaar tussen 10:00 uur en 15:30 uur. Als onze Medewerker Huishoudelijke Dienst weet jij als geen ander wat schoon is en dat wordt gewaardeerd!
Samenwerken in een team en communiceren met Manager Housekeeping voor een uitstekende kwaliteit en service. Vacature Eerste medewerker Huishoudelijke Dienst.
Je zorgt ervoor dat een bezoek aan vanHaren voor de klant het leukste moment van de dag is! Dat vanHaren al jaren behoort tot de Beste Werkgevers, wist je vast…
Je werkt in een professionele omgeving waar het belangrijk is om snel te schakelen tussen werkzaamheden en oplossingsgericht te handelen.
€2.300 - €2.500 per maand
Het leveren van de thuiszorg die nodig is; Door huishoudelijke hulp en individuele begeleiding zorgen we ervoor dat onze cliënten langer thuis kunnen wonen.
€2.669 per maand
Verzorgenden 3 IG Thuiszorg Haaksbergen - Berkelland. Op dit moment hebben we vacature in team Kern (tenminste 20 uur). Ben jij in het bezit van je diploma 3IG?
Je draagt zorg voor de gehele dagelijkse operatie op het gebied van kameronderhoud en voorbereiding voor goed ontvangst van onze gasten.
Liberein
Enschede
€1.940 - €2.871 per maand
Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liberein staat voor liefdevolle zorg.