vacatures voor Thuiszorg Huishoudelijke Hulp in Bilthoven

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 76 vacatures
€10,76 per uur
Werken in de thuiszorg geeft veel vrijheid. Met jouw hulp zorg je ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.
Thuishulp Woudenberg BV
Gooi +4 plaatsen
Heb je ervaring met huishoudelijke taken en vooral; We betalen een marktconform salaris gebaseerd op de cao Verpleging, Verzorging en Thuiszorg.
Als huishoudelijke hulp ben je meer dan schoonmaker. Je zorgt voor een schoon huis én hebt leuk contact met de cliënt. Wij gaan uit van vertrouwen.
Stichting QuaRijn
Wijk bij Duurstede
€3.582 per maand
Deze teams zullen worden ondersteund / bijgestaan door twee teamondersteuners huishoudelijke hulp. Ben jij degene die onze huishoudelijk hulpen begeleidt naar…
Je hebt affiniteit met huishoudelijk werk in de thuiszorg. Ervaring in huishoudelijk werk is noodzakelijk. Amaris Thuiszorg is actief in de volgende regio's:
Je hebt affiniteit met huishoudelijk werk in de thuiszorg. Je ervaring hebt met huishoudelijk werk. Amaris Thuiszorg is actief in de volgende regio's:
€10 per uur
Als huishoudelijk hulp bij het huishouden houd je je bezig met de volgende taken en verantwoordelijkheden: Je verricht nagenoeg uitsluitend huishoudelijke taken…
Zorgwacht
Utrecht Overvecht
Wij bieden Wijkverpleging en Huishoudelijke Hulp in Utrecht. Je werkt in een klein enthousiast team met een Planner Huishoudelijke Hulp.
Je hebt plezier in huishoudelijk schoonmaakwerk. Je biedt als medewerker huishouding hulp in de huishouding aan cliënten die niet meer in staat zijn om dit zelf…
Gemeente Wijdemeren
Je hebt affiniteit met huishoudelijk werk in de thuiszorg. Je ervaring hebt met huishoudelijk werk. Amaris Thuiszorg is actief in de volgende regio's: