Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.242 vacatures
€10,43 per uur
Uren per week24 - 40 uur. Je eigen callcenter in huis. Geen reistijd en wel een toffe baan. Ook vanuit je eigen huis in Nederland kun je heel veel mooie dingen…
Uren per week32 - 40 uur. Je eigen callcenter in huis. Geen reistijd en wel een toffe baan. Je eigen callcenter thuis voor 10,43 bruto per uur!
Thuiswerken ‘s avonds en in het weekend. Uren per week20 - 40 uur. Je eigen callcenter in huis. Geen reistijd en wel een toffe baan.
€11 per uur
Het salaris bedraagt €11,- per uur en daarnaast behoort thuiswerken ook tot de mogelijkheden. We zijn op zoek naar sprankelend talent!
Uren per week40 - 40 uur. Als intermediair tussen Samsung en de eindgebruiker zorgen we keer op keer voor de ultieme klantbeleving zoals Samsung dat wenst.
€11 per uur
Het salaris bedraagt €11,- per uur en daarnaast behoort thuiswerken ook tot de mogelijkheden. We zijn op zoek naar sprankelend talent!
Af en toe thuiswerken is mogelijk, maar wel na een goed inwerktraject natuurlijk. Je gaat aan de slag bij Cendris op de afdeling van PostNL Consumenten.
€48.549 - €69.388 per jaar
Flexibele indeling van werkuren, o.a thuiswerken; Voor ’thuis is wonen meer dan een dak boven je hoofd. Fijn wonen betekent voor iedereen iets anders.
Als klantenservice medewerker werk je bij Cendris in Groningen. De klantenservice krijgt verschillende telefoontjes binnen van klanten met vragen of problemen.
€5.000 - €6.000 per maand
Flexibele werktijden & de mogelijkheid tot thuiswerken. Startselect biedt consumenten in Europa meer tijd om te gamen door de verkoop van digitale games,…