Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 176 vacatures
Wat kan je van deze baan verwachten? Als verkoopmedewerker ontvang jij iedere klant met een warme glimlach en deskundig advies. Ook heb je voor deze vacature:
In de Koog op Texel; Dan ga je een zomer knallen in ons filiaal op Texel. Voor deze vacature hoef je niet woonachtig te zijn op Texel, wij bieden een…
Als thuishulp in Texel je huishoudelijke hulp met persoonlijke aandacht. Vind jij het fijn om mensen bij jou in de buurt de tijd en aandacht te geven die ze…
WAD'NWERK
Den Burg
Wat ga je doen als Tussenjaar op Texel. Heb jij het ook zo gehad met je dagelijkse routine en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wat ga je nou doen?
WAD'NWERK
Den Burg
Wat ga je doen als Ijssalon medewerker Texel. Je bent enthousiast, gedreven en gemotiveerd om naar Texel te gaan; Dan is dit je kans! Wat bieden wij je aan.
WAD'NWERK
Den Burg
Kom je overwinteren op Texel? Wat ga je doen als Vacature Texel. Je bent bereid te wonen en te verblijven op Texel. De zomer is alweer bijna voorbij..
Gemeente Texel
Wil je meer weten over werken op Texel? Heb jij interesse in een functie of opleiding op Texel? We zijn op Texel regelmatig opzoek naar enthousiaste collega’s…
Je bent minimaal een half jaar lang anderhalf uur per week beschikbaar (in onderling overleg in te delen) en woont in (de omgeving van) Texel.
AB Transport Group
Gemeente Texel
In deze functie hou je je bezig met het laden, vervoeren en lossen van losgestorte agrarische producten zoals aardappelen. Je wordt ingeschaald in loonschaal D.
AB Transport Group
Gemeente Texel
Vanuit AB Texel Meel Transport in Heerenveen worden ca. AB Texel vervoert aardappelen en andere losgestorte agrarische producten.