Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 365 vacatures
Klok Groep
Nijmegen
€2.575 - €3.350 per maand
Je komt bij de klant over de vloer en bent daarbij ons visitekaartje. Bij KlokGroep krijg je bovendien alle ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en…
Arcabo
Nieuwleusen +1 plaats
Ter uitbreiding zijn we op zoek naar een ervaren tegelzetter (fulltime) …. Als tegelzetter bestaan je kerntaken uit het betegelen van het sanitair van onze…
Hoppenbrouwers Techniek
Rosmalen
Als tegelzetter zorg jij er mede voor dat klanten de badkamer van hun dromen krijgen. De renovatie of vernieuwing van een badkamer is voor veel mensen een…
Jansen Huybregts
Eindhoven +8 plaatsen
Als tegelzetter doe je niet anders. Ben jij die superhandige alleskunner en kom jij graag bij mensen thuis? Je werkt zelfstandig en levert topkwaliteit.
Jansen Huybregts
Almere
40 uur, maximum 40 uur. Als Stukadoor bij Jansen Huybregts kom je zowel bij de bewoners thuis als dat je meewerkt in renovatieprojecten. Wat zoeken wij in jou:
KBK Bouwgroep
Amsterdam
Ben jij de ervaren tegelzetter die wij zoeken? Wegens uitbreiding van onze afdeling mutatie- en reparatieonderhoud zijn wij zoek naar gemotiveerde tegelzetters.
Jansen Huybregts
Maastricht
Of je nou ervaring hebt opgedaan als Loodgieter, Tegelzetter of Timmerman, het belangrijkste is dat je van A tot Z een badkamer of toilet kunt renoveren.
Als tegelzetter voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan woningen. We zoeken een tegelzetter voor de regio Utrecht voor het onderdeel BAM FM Wonen.
Pennings
Rosmalen
Vind jij het interessant om je steentje bij te dragen aan de gave projecten van Pennings? Als allround metselaar/tegelzetter voer je bij onze service afdeling…
Hoppenbrouwers Techniek
Rosmalen
Samen met jouw leermeester (de tegelzetter) realiseer je met behulp van een werkspecificatie met name badkamers en toiletten. En die ga jij deels realiseren!