Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Technische Dienst in Den Haag

Pagina 1 van 4.069 vacatures
Het Oogziekenhuis Rotterdam
Rotterdam
Het Oogziekenhuis Rotterdam levert tweede- en derde lijnszorg, verzorgt de opleiding tot oogarts en verricht innovatief onderzoek.
Den Haag Scheveningen
Stel je het draaiboek op en bespreek je deze met de klant & de betrokken collega’s van de diverse afdelingen (zoals afdeling Horeca en Technische Dienst).
Als Medewerker Technische Dienst ligt je focus op het voorkomen en oplossen van storingen in de technische installaties en ruimtes van onze kantoren.
Europa Hotel Scheveningen
Den Haag Scheveningen
Als Hoofd Technische Dienst werk je in wisselende diensten. Als Hoofd Technische Dienst weet je één ding zeker: Er is altijd van alles te doen.
Als Medewerker Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de productielijnen, machines en installaties. Reageren Marco van der Velden.
€3.072 per maand
De afdeling Technische Dienst (TD) maakt deel uit van de sector Techniek & Installaties. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Eric Weijers …
€2.995 per maand
Een afgeronde mbo-opleiding met praktisch gerichte kennis van methoden en technieken van managementondersteuning; Je verricht taken in Inkoopnet voor o.a.
Den Haag Centrum
€3.263 - €4.292 per maand
Wanneer welke partij moet worden ingeschakeld, zoals een welzijnswerker, hulpverlener, de politie of de technische dienst van Staedion.
Je hebt een MBO opleiding in technische richting afgerond; Voor deze functie zijn we op zoek naar een technisch persoon die zijn vak verstaat!
Company NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhors...
Noordwijkerhout
In deze functie hef je storingen op en voer je reparaties uit aan (productie- /keuken-) apparatuur, installaties, voorzieningen, sanitair, verlichting e.d., op…