Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Teammanager in Rotterdam

Pagina 1 van 279 vacatures
Doorgroeimogelijkheden (coach, trainer, floormanager of teammanager); Aan de slag op de klantenservice van de Hema! De klanten bellen om verschillende redenen.
Gemeente Hoeksche Waard
Oud-Beijerland
€6.574 per maand
Als teammanager ben je integraal verantwoordelijk voor de resultaten van jouw team; Als Teammanager Strategie houd je je daarbij dus niet sec bezig met managen,…
UWV Human Resources
Den Haag
€2.235 - €3.496 per maand
Ruud Eveleens, Teammanager MVB, locatie Rotterdam, telefoon: Caroline Geijer, Teammanager MVB , locatie Den Haag, telefoon: Dan is deze baan echt iets voor jou!
€2.131 per maand
Voor vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met Toine Verdiesen, teammanager, op 06 8310 6386. Spreekt jou dit aan, reageer dan snel!
Gemeente Lansingerland
€2.986 per maand
De gemeente Lansingerland zet in op het nog verder verbeteren van haar dienstverlening. Heb jij werkervaring op het gebied van burgerzaken?
€4.021 per maand
Jouw rol als teammanager cliëntzorg bij Saffier. Lozerhof en Nolenshaghe (Segbroek) en Swaenesteyn (Loosduinen) op zoek naar drie nieuwe teammanagers.
€4.021 per maand
Maak het verschil als Teammanager (M/V) voor onze cliënten in Akkerleven en Singelhof. Dit alles doe je overigens samen met een collega teammanager die ook…
€2.533 - €4.021 per maand
De afdeling draait goed, het accent van de nieuwe teammanager zal vooral liggen op (verdere) procesverbeteringen. Samen, jezelf zijn en boven verwachting.
Als Teammanager Klantenservice bij Coolblue begeleid je jouw team om een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Het doel op NPS is ruim behaald.
€3.000 per maand
Je werkt samen met vier andere teammanagers die werken op de overige locaties (Noordwijk, Breda en Eindhoven). De standplaats van deze functie is Rotterdam.