Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 755 vacatures
€4.327 - €5.564 per maand
Iedere lesplaats heeft één teamleider. Team Eindhoven zoekt een betrokken teamleider, die een klimaat faciliteert waarin onze teamwaarden (autonomie, vertrouwen…
Wij zoeken een teamleider die zelf ook ambitieus is. Als teamleider ben je op meerdere vestigingen in een goed bereisbaar gebied actief. Dat is werken bij HEMA.
Your tasks as a Teamleader. As a Teamleader you are responsible for the processes and the team within your own department. Setting up a sharp staffing planning.
Wil jij een kijkje nemen in de keuken van IKEA? Als allround teammanager zorg je ervoor dat jouw team als een huis staat. Voel je de energie al?
wijzijnjong
Eindhoven
€2.793 - €3.771 per maand
Zoek jij een ambitieus team, dat vooroploopt en het verschil wil maken? Dan ben jij misschien onze nieuwe Teamleider! Daarnaast vragen wij van jou:
€2.184 per maand
Een energieke teamleider met een oplossingsgerichte instelling. Wie weet ben jij straks de Teamleider van een Basic-Fit club! Zo ziet jouw opdracht eruit.
VDL PMB-UVA
Eindhoven
VLD PMB-UVA is op zoek naar een ervaren Teamleider Fabricage. Ben jij een gedreven teamleider en heb je kennis van procesverbetering?
St. Anna Zorggroep
Geldrop
€2.802 - €4.021 per maand
Word jij onze nieuwe teamleider? Je helpt je collega teamleider waar nodig. Dit doe je ook als je collega teamleider niet aanwezig is (bijvoorbeeld tijdens…
€4.000 - €6.000 per maand
Ben jij een ervaren manager met leidinggevende ervaring in de hospitality branche en wil je werken voor een boeiend en dynamisch bedrijf?
Als productie teamleider ben je samen met je team verantwoordelijk voor het tijdig produceren van kwalitatief hoogwaardige producten.