vacatures voor Team Drachten in Heerenveen

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 360 vacatures
Zit jij vol creatieve ideeën om met jouw team je winkel naar een higher level te liften? … Samen met het team bedenk je nieuwe manieren om jullie winkel lokaal op…
Ben jij op zoek naar een afwisselende parttime baan of bijbaan naast je studie en houd je niet van stilzitten, dan is Hulpkracht bij Big Bazar iets voor jou!
Een Vulploegmedewerker kan op één of meerdere avonden per week ingezet worden om een winkel aan te vullen. … Als Vulploegmedewerker werk je meestal ‘s avonds als…
Je bent een enthousiaste en flexibele Verkoper die graag ervaring wil opdoen in de detailhandel of al winkelervaring heeft.
‘zonder vullers, geen volle schappen’. Als vulploegmedewerker werk je in een leuk en gezellig team. … Wil je beter verdienen en werken in een leuk team?
Elke vestiging heeft een team van 3 – 5 verkopers en een bedrijfsleider, in onze grotere vestigingen versterkt een chauffeur/ logistiek medewerker het team.
Je geeft leiding aan de medewerkers van het filiaal en motiveert het team. Je bouwt voortdurend aan je team om maximale prestaties uit je team te halen.
Jij maakt deel uit van een leuk team van verkoopmedewerkers, visual merchandisers een Store- en Assistent… Woonachtig in omgeving Drachten heeft de voorkeur.
Dental Match
Drachten
In deze praktijk bieden ze verschillende tandheelkundige… Je gaat werken in een inspirerende, professionele werkomgeving als lid van een gemotiveerd team.
Werk je samen met je collega’s in een hecht team en iedereen is belangrijk voor ons succes. … Wil je beter verdienen en werken in een leuk team?