Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Taxi in Weesp

Pagina 1 van 94 vacatures
Vervoer van en naar het filiaal in Muiden met een taxi. Wil jij lekker bijverdienen en met de taxi naar het werk worden gehaald er gebracht?
Hestia Kinderopvang
Landsmeer
€10,90 per uur
Het ophalen gebeurt lopend, met de (bak)fiets of met een auto of taxi. Ben jij op zoek naar een baan in de middaguren? Misschien zijn wij dan een ideale match!
In deze functie opereer je zelfstandig en adviseer je de Directie, het management en de operatie (OV, Taxi en Ambulance) over deze belangrijke thema’s.
Safety Group
Amsterdam
Jouw nacht als taxi host. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als taxi host? Samen met jouw ervaren collega’s zorg je als taxi host ervoor dat de taxi’s…
Alter Domus
Amsterdam
De ene collega vraagt iets op uit ons extern archief, de ander wenst een taxi en lunch voor zijn klant te bestellen. Handig met het Microsoft Office pakket?
Jij wenst iedereen een fijne middag/avond en wanneer de gasten aan jou vertellen dat ze straks snel naar Schiphol moeten, regel je alvast een taxi en vertel je…
Ben jij representatief en wil je daarnaast werken in een dynamische omgeving? Dan kunnen wij iets voor elkaar betekenen! Het in- en uitchecken van hotelgasten.
Internship HQ & Front Office Assistant - Apply now for the 'Best internship in Retail' at Hunkemöller! In for a challenge at Hunkemöller?
Company NH Collection Amsterdam Flower Market
Amsterdam
You provide service to the guest, This means ordering taxis, reserving a table in the restaurant, delivering messages and parking their cars.
Arrange transportation (e.g., taxi cab, shuttle bus) for guests/visitors, and record advance transportation request as needed. Posting Date Aug 12, 2019.