Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 821 vacatures
Watson als haar werknemers staan nooit stil. Watson kan alleen maar groeien dankzij de vakkundigheid van haar werknemers. Word dan Vakkenvuller bij Kruidvat.
Watson als haar werknemers staan nooit stil. Watson kan alleen maar groeien dankzij de vakkundigheid van haar werknemers. Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker?
Na een korte huidanalyse raad je haar een merk aan dat echt bij haar past. Dan komt de eerste klant even snel haar vaste merk mascara halen.
Fossil BV
Roermond
De Fossil Group is continu bezig met de ontwikkeling van haar core businesses door innovatie, word-class design en dynamische distributie.
Je werkt onder de verantwoordelijkheid van objectleidster Jenny, bij haar kan je altijd met al je vragen terecht! Hoe ziet jouw dag eruit?
wijzijnjong
Roermond
€2.522 - €3.417 per maand
Je bent blij met haar inzet. Ze kan haar verhaal aan je kwijt en jij weet haar gerust te stellen met je kennis en ervaring. Daarnaast vragen wij van jou:
€7.215 per maand
Gemeente Venlo, met ruim 100.000 inwoners, staat op een kruispunt in haar geschiedenis en is volop in transitie. Wij zijn op zoek naar een programmamanager.
€4.225 per maand
Gemeente Sittard-Geleen investeert in haar medewerkers door het aanbieden van opleidingen. Ben jij die jurist met mediationvaardigheden en een hart voor het…
Dat jij gemotiveerd bent om Zonneplan te helpen haar droom te verwezenlijken: Ben jij op zoek naar een uitdagende, commerciële baan waar je alle ruimte krijgt…
Kunt meedenken, je inleven en je biedt haar een luisterend oor. Tijdens een bezoek van onze klant geef je stijl- en kleuradvies en inspireer je haar door de…