Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 229 vacatures
Gemeente Capelle aan den Ijssel
Capelle aan den IJssel
€4.225 per maand
Over de functie van Taxateur niet-woningen. Het team WOZ bestaat uit 3 taxateurs en een tweetal WOZ-medewerkers en maakt onderdeel uit van de unit Belastingen.
Tog Netherland
Nederland
Door uitbreiding van de activiteiten, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van taxateur. Als taxateur bepaal je de WOZ-waarden van alle objecten …
De taxateurs / waarderingsdeskundigen zijn Register Taxateur en ingeschreven in het NRVT en/of RICS. Vanaf 2 jaar ervaring als taxateur / waarderingsdeskundige.
Veilinghuis De Ruiter
Klaaswaal
Vacature > m/v (1 fte) >. Als het tikt, wijzers heeft en er een polsband aanzit, veer jij dan op en schuif je naar het puntje van je stoel?
Mobiliteitscentrum Regio West-Brabant
Gemeente Steenbergen
€3.376 per maand
Wat doe jij als WOZ taxateur voor Steenbergen? Bij de gemeente Steenbergen werken ongeveer 160 mensen. Onze lijnen als collega’s onderling zijn kort.
MVGM
Rijswijk
Als Junior Taxateur kom jij te werken in een jong en hecht team dat bestaat uit 2 taxateurs en een commerciële medewerker (ondersteuning).
CED Nederland
Capelle aan den IJssel
Bij voorkeur heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een functie van bouwkundig taxateur; Je gezondheid, een fijn thuis, de continuïteit van je onderneming, de…
Troostwijk
Amsterdam
Als Taxateur Verzekeringen ben je onderdeel van het grootste team binnen Troostwijk. Als Taxateur Verzekeringen zorg je voor betrouwbare waardebepalingen en…
Makelaardij friesland
Leeuwarden
Makelaardij Friesland is een full-service NVM makelaarskantoor, specialist in zowel bestaande bouw als nieuwbouw en bedrijfsmatig vastgoed met vestigingen in…
Gloudemans
Rosmalen
Wij zijn op zoek naar een... Jouw functie bestaat onder meer uit het ondersteunen van onze adviseurs,. Doordat wij alle werkvelden binnen.