Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Dienstverband

vacatures voor Tata Steel in Alkmaar

Pagina 1 van 43 vacatures
€2.163 - €3.770 per maand
Tata Steel betaalt 2/3 van je pensioenpremie. Binnen Tata Steel Packaging én de andere fabrieken zijn de mogelijkheden voor jou als operator eindeloos.
Wordt 2/3 van je pensioenpremie betaald door Tata Steel. Je bouwt extra tijd op door middel van de flexurenregeling van Tata Steel.
Je krijgt volop doorgroeimogelijkheden binnen Tata Steel. 2/3 van je pensioenpremie wordt door Tata Steel betaald. Verder herken jij je in de volgende punten:
€3.922 per maand
Binnen Tata Steel in IJmuiden is de HTD dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen. Ben je bereid om cursussen te volgen.
€3.278 per maand
Tata Steel betaalt 2/3 van je pensioenpremie. Warmgewalste rollen staal van de Warmbandwalserij en Direct Sheet Plant worden bij de Koudbandwalserij verder…
Jouw carrière bij Tata Steel. Voor veel woonplaatsen bieden we gratis busvervoer van en naar Tata Steel. We kunnen er heel kort over zijn:
€3.277 per maand
Binnen Tata Steel in IJmuiden is de HTD dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen. Om je een idee te geven:
Je krijgt volop doorgroeimogelijkheden binnen Tata Steel. Als Analist ben je verantwoordelijk voor analytisch/chemische en fysisch/chemische analyses en…
Kandidaten die na hun sollicitatie starten bij Tata Steel IJmuiden gaan werken voor de centrale afdeling Participatiebanen@Tatasteel.
ICT staat bij Tata Steel op hoog niveau. Group Information Services is het ICT onderdeel van Tata Steel. Want hoe verschillend de bedrijfsprocessen van Tata…