vacatures voor Summa College

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 24 vacatures
€2.983 per maand
De dienst Human Resource Management (HRM) bestaat uit twee eenheden: HRM Advies & Expertise en HRM Services. De dienst is bezig met een professionaliseringsslag…
€4.779 per maand
De dienst Facilities van het Summa College (bestaande uit: Je krijgt een tijdelijk dienstverband bij Summa College met uitzicht op een vast dienstverband.
€4.218 per maand
Het Ster College is onderdeel van het Summa College en bestaat uit vier onderdelen: Sollicitatiebrieven met CV kunt u sturen naar Ster College, t.a.v.
€4.218 per maand
Voor functies bij het Summa College is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) wettelijk verplicht. Ten behoeve van de opleidingen Sport en Vrije tijd zijn wij…
€4.218 per maand
Over Summa Beauty en Lifestyle: Summa Beauty en Lifestyle leidt studenten op voor kapper, schoonheidsspecialist, opticien en pedicure. Wat vragen wij van je?
€4.218 per maand
Summa Procestechnologie zoekt een docent voor hun operatoropleidingen voor 0,8 tot 1 fte. Wil je eerst meer informatie, bel dan Ruud van Melis, Teamleider Summa…
€4.218 per maand
Summa Techniek zoekt een docent voor hun MBO-opleidingen voor 0,8 fte. Je komt in een team binnen Summa techniek die opleidingen verzorgt in de richtingen:
Vrijdag Premium Printing
Eindhoven
Lucas, Summa College of vergelijkbare opleiding? Helder Wit op Gemetalliseerd Papier. Erkens the mood makers - Huisparfum en Kaarsen.
Eindhoven
We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste parttime collega bij Summa College in Eindhoven (maandag t/m vrijdag, van 16:00 tot 18:00 uur).
Vakcollege Eindhoven
Eindhoven
De school heeft een samenwerkingsverband met het Summa College (mbo) en bedrijven en instellingen uit de regio. Vakcollege Eindhoven telt circa 330 leerlingen.