Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Studentalent in Den Haag

Pagina 1 van 57 vacatures
Voor een grote pensioenuitvoerder zijn wij op zoek naar 10 klantenservice medewerkers voor het hoofdkantoor in Den Haag!
Lijkt het jou leuk om bij een grote organisatie te werken en houd jij van gezelligheid? Ben je enthousiast, empathisch en vrolijk?
Vind jij het een uitdaging om te werken voor een grote organisatie? Word jij blij van een functie met veel klantcontact? Dan komen wij graag met jou in contact!
Ben jij een echte Sherlock Holmes en zoek je een leuk project om dit jaar mee af te sluiten? In de administratie van onze opdrachtgever komen 'niet gevonden…
Ben jij servicegericht en op zoek naar een leuke (bij)baan? Ben jij goed in klantcontact en wil jij aan de slag bij een interessante opdrachtgever?
Wil jij werken als commercieel intercedent bij een bedrijf die artsen omschoolt naar bedrijfsartsen? En wil jij bemiddelen tussen artsen en bedrijven met…
Studentalent heeft de leukste bijbaan in de horeca! Ben jij op zoek een leuke manier om naast je studie geld te verdienen? Dan zijn we opzoek naar jou!
Ben jij administratief sterk én wil jij ervaring opdoen bij één van de mooiste wergevers van Nederland? Reageer dan snel op deze vacature, er zijn namelijk maar…
Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de kinderopvang? Wil jij werken als het jou uitkomt? Jij gaat aan de slag bij onze opdrachtgever in de kinderopvang.
Schrijf je in voor dit traineeship! Jij gaat een goede toekomst tegemoet. Hier begin je in een business 2 business omgeving.