vacatures voor Storingsmonteur in Gemeente Smallingerland

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 34 vacatures
Wij zijn op zoek naar iemand die ons machinepark in topconditie houdt… neem jij de uitdaging aan? Hoe ziet jouw rol eruit? What will your job look like?
€2.759 - €3.391 per maand
Ervaring in een soortgelijke functie als Storingsmonteur of Electromonteur. Ben jij op zoek naar een mooie allround TD rol waarin jij je op pneumatisch,…
Regelmatig voeren van ontwikkelgesprekken met de storingsmonteurs. Leidinggeven aan en het coachen van storingsmonteurs (3 ploegen). Orde en netheid en QHSE.
Leeuwarden
Onze opdrachtgever is een innovatieve speler binnen de food. De dynamiek van de branche is erg goed terug te vinden binnen de cultuur en sfeer van de…
Leeuwarden
Ben jij die ervaren service- en storingsmonteur liften die houdt van techniek en afwisselend werk? Kom dan ons liftenteam versterken!
Heerenveen
€2.773 per maand
Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zijn wij op zoek naar een ervaren Storingsmonteur / Monteur Technische Dienst. Dan is dit de baan voor jou!
Jij weet als storingsmonteur bij Cottus alles van pneumatiek en hydrauliek. Als storingsmonteur bij Cottus moet je voldoen aan een aantal kenmerken:
€2.500 - €3.300 per maand
Als Storingsmonteur ontvang je goede toeslagen voor het werken in ploegendiensten. Je bent als Storingsmonteur bereid om te werken in een 3- of 5-ploegendienst.
Intermed Uitzendbureau
Leeuwarden
Ben jij de storingsmonteur die wij zoeken? Word jij vrolijk bij het woord techniek? Met spoed zijn wij voor een internationale klant van ons op zoek naar een…
Afgeronde MBO 2/3/4 richting metaal elektro/ installatietechniek/ storingsmonteur; In de rol van een Junior Technische Dienst Medewerker wordt jij intern…