Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum

vacatures voor Start People in Schiphol

Pagina 1 van 148 vacatures
€12,62 per uur
Je komt via Start People bij het GVB te werken. Ben jij als baliemedewerker op zoek naar een uitdagende functie in de gemeente Amsterdam?
€9,55 per uur
Ben jij een echte autofanaat en kijk jij altijd naar de nieuwste auto's? Wil jij voor jouw werk de nieuwste auto's rijden en daarbij ook nog een leuke zakcent…
€2.200 - €3.200 per maand
Je werkt bij de Provincie Noord-Holland via Start People. Ben jij projectmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dit doe jij middels een ICT platform.
€1.900 - €2.600 per maand
Ben je goed in plannen en organiseren en op zoek naar een ondersteunende functie? Ben jij zowel administratief als communicatief sterk onderlegd?
€2.100 per maand
Als Magazijn Medewerker ben je leergierig en weet je van aanpakken. Verder kan je als Magazijn Medewerker goed met computers overweg en je houdt ervan om je…
€1.900 - €2.600 per maand
Werken bij Start People betekent werken in een commerciële organisatie. Werken bij Start People betekent dat je commercie bedrijft vanuit een mensgerichte…
€17,63 - €24,91 per uur
Als Consulent Vertrek ben jij verantwoordelijk voor een eigen caseload aan vreemdelingen die terug dienen te keren naar land van herkomst.
€12,62 per uur
De start van de functie ligt op 23 september aanstaande! In deze functie als frontoffice medewerker sta jij dagelijks de reizigers te woord van het GVB.
€1.715 - €2.266 per maand
Start People Medi Interim is een arbeidsmarktspecialist in de gezondheidszorg met een landelijk netwerk. Ben je energiek, betrokken en enthousiast en wil je…
€3.000 per maand
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als medewerker studentzaken? Ben jij administratief sterk onderlegd? Als medewerker studentenzaken ben jij: