vacatures voor Start People in Rotterdam

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Pagina 1 van 121 vacatures
€12,48 per uur
Denk hierbij aan vragen omtrent meterstanden, aan- of afsluitingen etc. De eerste vier weken zal je fulltime getraind worden, zodat je met voldoende kennis en…
€2.250 - €2.850 per maand
Start People is dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. Op onze verdieping zitten Start People XL en MKB. Geloof ons, het is een hele leuke branche!
€9,53 per uur
Ben jij op zoek naar een logistieke baan waar je voor langere tijd aan de slag kunt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dit is geen probleem voor jou.
€9,82 per uur
Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor alles rondom de monsters die getest moeten worden. Aan de hand van lijsten zorg jij ervoor dat de juiste…
€1.900 - €2.400 per maand
Start People is sinds 1996 onderdeel van USG People. Je komt in dienst bij Start People met een contract voor bepaalde tijd. Wij verbinden mensen, en meer.
€9,53 per uur
Vandaag besteld, morgen in huis! Maar hoe werkt dat dan? Voor het distributiecentrum van DHL in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar gemotiveerde…
€13,61 - €17,69 per uur
Start People Den Haag unit Overheid bemiddelt voor verschillende ministeries binnen het rijk in Den Haag en omstreken. Je hebt minimaal een MBO-opleiding;
€17,63 - €24,91 per uur
Wij zijn op zoek naar vertrekconsulenten voor de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V). Ben jij vaardig in het voeren van gedwongen gesprekken?
€1.850 per maand
Voor onze opdrachtgever in omgeving Bleiswijk zijn wij op zoek naar iemand die graag in een logistieke omgeving wil werken. Jij kan overzicht bewaren in drukte.
Als Financieel Medewerker voer je de administratie van het boeken van facturen en belastingaangifte tot de voorbereiding van de maand- en periodeafsluiting.