vacatures voor Start People in Hillegom

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Pagina 1 van 136 vacatures
€12,62 per uur
Je werkt in deze functie bij het GVB via Start People. De start van de functie ligt op 4 november. Ben jij als front-office medewerker op zoek naar een…
€1.715 - €2.266 per maand
Start People Medi Interim is een arbeidsmarktspecialist in de gezondheidszorg met een landelijk netwerk. Ben je energiek, betrokken en enthousiast en wil je…
€16,29 per uur
De baan die jij als woonbegeleider zocht heb je nu gevonden. Jij kan als woonbegeleider aan de slag bij de opvang van en begeleiding aan asielzoelers .
€1.900 - €2.600 per maand
Ben je goed in plannen en organiseren en op zoek naar een ondersteunende functie? Ben jij zowel administratief als communicatief sterk onderlegd?
Start People Medi Interim is onderdeel van USG People en is een arbeidsmarktspecialist in de zorg- en welzijnssector. In de functie van Helpende ben je o.a.
Altijd een vast contact persoon binnen Start People Medi Interim; Start People Medi Interim maakt deel uit van USG People en is al meer dan dertig jaar…
€12,62 per uur
Je komt via Start People bij het GVB te werken. Ben jij als baliemedewerker op zoek naar een uitdagende functie in de gemeente Amsterdam?
€14,15 per uur
De functie is ingestoken voor onbepaalde tijd via Start People. Na een korte start samen met het team ben je er klaar voor! Hoe ziet jouw dag bij het GVB eruit?
€16,29 per uur
Voor het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers) zijn wij op zoek naar een woonbegeleider voor de locatie Duinrell. Een tegemoetkoming in de reiskosten.
Noordwijkerhout
Vertaal jij ideeën graag in gelikte visuals, infographics en animaties? Leg je de lat hoog voor jezelf en wil je werken in een dynamische en indrukwekkende…