vacatures voor Start People in Gemeente Oost Gelre

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Pagina 1 van 94 vacatures
€12,24 per uur
Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het op tijd leveren van onderdelen welke nodig zijn aan de assemblagelijnen. Een baan voor langere tijd;
Ben jij van nature een echte aanpakker? Beschik jij over Achterhoekse mentaliteit? Ga jij bewust om met het recyclen van materialen?
€10,51 per uur
Voor een broederij in de omgeving van Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Deze worden uitgebroed in kasten.
€12,24 per uur
In het Gelderse Lichtenvoorde bevindt zich het hoofdkantoor en de productielocatie van ATAG Verwarming. Hier worden de meest hoogwaardige en energiezuinige CV…
€10,49 per uur
Hou jij ook zo van een stukje droge worst bij een borrel? Dan ben je bij Zwanenberg Lichtenvoorde aan het juiste adres. Bij Zwanenberg werken we in dagdienst:
Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een Support medewerker, fulltime. Ook beschik jij over de volgende functie-eisen:
Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor op de zaterdag? Voor een metaalbewerkingsbedrijf in Lichtenvoorde zijn wij per direct op zoek naar meerder…
Ben jij momenteel bezig met een logistieke opleiding en zoek je een leuke bijbaan waarin je de kennis van je opleiding in de praktijk kan toepassen?
€12,24 per uur
Flexkracht van Start People – ATAG Verwarming Lichtenvoorde). Als productiemedewerker bij ATAG Verwarming in Lichtenvoorde ben je verantwoordelijk voor de…
Via Start People ontvang je werkschoenen en bouw je vakantiegeld op; Vind jij het belangrijk om resultaat te zien van je werk? Dan willen we je graag ontmoeten!