vacatures voor Start People in Ede

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Pagina 1 van 135 vacatures
€10,52 per uur
Start People wants to make a difference: We want to support people and we want to achieve results. We are an employer where job satisfaction is paramount and…
€12 per uur
Ben jij opzoek naar avondwerk in de logistiek? Iedere dag weer plaatsen vele mensen een online bestelling bij Kruidvat.nl. A.S.Watson is gevestigd in Ede.
€2.000 per maand
Als medewerker klantenservice en projecten ben je zeker van een hele afwisselende baan! In deze functie voer je ondersteunende werkzaamheden uit.
€12 per uur
Wanneer je start zal je beginnen op 1 van deze afdelingen. Wil je snel aan het werk als logistiek medewerker? Je gaat werken in ploegendiensten.
€12 per uur
Wanneer je start met werken, zul je eerst worden ingewerkt op één afdeling. Ben jij op zoek naar parrtime werk en spreekt een functie in de logistiek jou an?
€12 per uur
Bij het E-fulfillmentcenter in Ede zijn we opzoek naar kandidaten die in de avonden van 19:00-24:00 uur willen werken. Wij hopen jou snel te ontmoeten.
€2.400 per maand
Jij gaat het gezicht worden van een snelgroeiende organisatie. De functie is nieuw en kan dus nog door eigen initiatief en ideeën worden vormgegeven.
Bij Start People staat jouw ontwikkeling centraal. Je komt te werken op de customer service afdeling van de opdrachtgever. Minimaal MBO werk- en denkniveau;
Voor de locatie Wageningen zijn wij voor het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers) zijn wij actief op zoek naar woonbegeleiders voor 32 uur per week.
€10,50 per uur
Talentvolle heftruckchauffeur in het bezit van een heftruckcertificaat (deze is eventueel via Start People te behalen). Woon je wat verder weg?