Zoek vacatures voor Stagiair in "Bergen" (Noorwegen) op no.indeed.com

Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Stagiair in Bergen

Pagina 1 van 312 vacatures
Als BOL’er ben je de gastheer/-vrouw in onze winkel en het eerste contact met de klant. Je zorgt voor een prettige sfeer in de winkel en voorziet onze klanten…
€300 - €400 per week
De afdeling Accounting van Vomar Voordeelmarkt is op zoek naar een proactieve (hbo-) student bedrijfseconomie of een vergelijkbare studie.
€400 per week
De afdeling Kwaliteitsmanagement van Vomar Voordeelmarkt is op zoek naar een proactieve student Levensmiddelentechnologie, Voeding en Diëtetiek, Food Commerce &…
€400 per week
De afdeling Datamanagement van Vomar Voordeelmarkt is op zoek naar een proactieve Hbo-student Commerciële Economie of een vergelijkbare studie.
Als stagiair maak je écht deel uit van diverse teams bij verschillende klanten. Hoe ondersteun je audit teams het beste bij de jaarrekeningcontrole?
€400 per week
De afdeling Operations Support van Vomar Voordeelmarkt is op zoek naar een proactieve hbo-student die de afdeling komt versterken.
Als stagiair zet jij - samen met je team - direct grote stappen in de reisbranche. Shoot for the stars en ga voor een stageplek bij D-reizen, de grootste…
€400 per week
De afdeling Business Control van Vomar Voordeelmarkt is op zoek naar een proactieve HBO-/WO-student voor een meewerkstage. Je bent enthousiast en proactief.
€400 per week
De afdeling Logistiek van Vomar is op zoek naar een proactieve hbo-student Logistiek of een vergelijkbare studie.
€300 - €400 per week
De afdeling Bouw van Vomar Voordeelmarkt is op zoek naar een proactieve mbo of hbo student voor een meewerkstage. De afdeling Bouw is o.a.