Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Stagiair Mbo Niveau in Den Haag

Pagina 1 van 392 vacatures
Zin om tijdens je beautygerichte mbo-opleiding niveau 3 of je opleiding mbo Detailhandel niveau 3 elk aspect van het winkelbedrijf te leren kennen?
Wat houdt de functie van stagiair in? Als stagiair bij Blokker ben je het visitekaartje van de winkel en het eerste aanspreekpunt voor klanten.
Een mbo opleiding detailhandel niveau 3e of 4e. Word jij onze nieuwe stagiair? Dit breng je mee als stagiair: Dit ga je doen als stagiair in de supermarkt.
€1.898 - €2.807 per maand
Je hebt een relevante zorgopleiding op MBO niveau 4 of HBO niveau. Een stagiair krijgt van jou feedback op een opdracht en even later help jij een cliënt met…
Je hebt interesse om in een winkel te werken en je volgt een opleiding op VMBO of MBO niveau. Als Stagiair werk je mee in de winkel.
Schone Energie BV
Den Haag
Je studeert momenteel op MBO of HBO niveau. Wij zijn op zoek naar een stagiair die voor minimaal 3 maanden beschikbaar is (minder in overleg).
Europa Hotel Scheveningen
Den Haag Scheveningen
Volg je een relevante opleiding op MBO of HBO niveau? Vacature Stagiair Receptie / Front Office Hotel. Wie zoeken we voor de vacature van Stagiair Receptie?
€2.669 per maand
Je hebt een mbo niveau 4 diploma SPW of MMZ 4. Je begeleidt vrijwilligers en stagiaires en geeft deze instructies m.b.t. Kom je kennismaken met Loosduinen?
Zin om tijdens je opleiding mbo Detailhandel niveau 3 elk aspect van het winkelbedrijf te leren kennen? Je bent bezig met een mbo-opleiding Detailhandel niveau…
Fixvision
Den Haag
Fixvision is een relatief jong, gedreven en enthousiast videobedrijf. Bedrijf-video’s, productpresentaties, geanimeerde films en Webinars voor een breed scala…