vacatures voor Spaweesp

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 16 vacatures
Voor het Victoriabad zijn wij op zoek naar een gedreven, loyale, sociale en betrouwbare toezichthouder die ons team komt versterken. Wij zoeken een collega die:
Net onder de rook van Amsterdam vind je SpaWeesp. SpaWeesp maakt deel uit van International Wellness Resorts (IWR). Voldoende kennis op het gebied van hygiëne;
Jij bent het aanspreekpunt voor onze gasten, en dat straal je uit. Als Medewerker Receptie verwelkom jij onze gasten die gebruik willen maken van het zwembad.
Steeds meer gasten weten de weg naar SpaWeesp te vinden. Al onze gasten willen we een onvergetelijke en ontspannen dag verzorgen. Wij zoeken een kandidaat die:
Steeds meer gasten weten de weg naar SpaWeesp te vinden. Al onze gasten willen we een onvergetelijke en ontspannen dag verzorgen. Wat krijg jij ervoor terug?
Steeds meer gasten weten de weg naar SpaWeesp te vinden. Al onze gasten willen we een onvergetelijke en ontspannen dag verzorgen. Wat krijg jij ervoor terug?
Bij het Victoriabad in Weesp zijn wij opzoek naar een enthousiaste Zweminstructeur die ons team komt versterken. Wij zoeken een enthousiaste collega die:
Steeds meer gasten weten de weg naar SpaWeesp te vinden. Al onze gasten willen we een onvergetelijke en ontspannen dag verzorgen. Wat krijg je ervoor terug?
Als Wellnessmasseur bij SpaWeesp krijg je de unieke mogelijkheid om je deze bijzondere behandelingen eigen te maken en te leren. Dan zijn wij op zoek naar jou!
Net onder de rook van Amsterdam vind je Spa Wellness Weesp. Dit moderne wellnessresort staat garant voor totale ontspanning en voor een compleet gevoel van…