vacatures voor Sparq

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Werkgever/Recruiter
Plaats
Bedrijf
Pagina 1 van 44 vacatures
Amsterdam
€2.165 per maand
Aanbod van verschillende trainingen via SPARQ. Ben je proactief, denk je in oplossingen en ben je het gewend om het eerste aanspreekpunt te zijn binnen een…
Utrecht
€11 per uur
Bij GE Hoevelaken kun jij als receptioniste voor 3 vaste dagdelen per week aan het werk. Je ontvangt voornamelijk cursisten van ziekenhuizen en…
Utrecht
€11,58 per uur
Mogelijkheid om trainingen te volgen via SPARQ. Ben jij een ervaren receptioniste? Vind je het leuk om administratieve werkzaamheden uit te voeren en ben je…
Amsterdam
€2.080 per maand
Aanbod van verschillende trainingen via SPARQ. Bij dit internationale adviesbureau op de Zuidas staat hospitality hoog in het vaandel.
Utrecht
€10,71 per uur
Deze baan is goed om werkervaring op te doen en brengt je in contact met twee gerenommeerde bedrijven, te weten Rabobank en SPARQ. Een contract met vaste uren.
Utrecht
€11,50 per uur
Kans op trainingen en cursussen van SPARQ. Bij deze overheidsinstelling kom je in een heel nieuw pand terecht. Dan is deze baan echt iets voor jou!
Apeldoorn
€1.705 - €2.599 per maand
Aanbod van verschillende trainingen via SPARQ. Ben je graag bezig met post en dan vooral het beheren ervan? Wat ga je dan doen op een dag?
€13 - €14 per uur
Vind jij het belangrijk als jouw gasten een fijn verblijf hebben gehad in jullie hotel? Streef je altijd naar het hoogst haalbare?
€11,50 per uur
Als je voor SPARQ werkt, zorg je hiervoor! Een groot netwerk zodat je - indien van toepassing - tijdens deze opdracht via SPARQ evt.
€2.200 - €2.500 per maand
Aanbod van verschillende trainingen via SPARQ. Vind jij het leuk om orde op zaken te stellen? En houd je ervan om je tanden in een project te zetten?