vacatures voor Shell

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Pagina 1 van 168 vacatures
Hendrik-Ido-Ambacht
SHELL STATION GODEWIJCKSTRAAT - HENDRIK IDO AMBACHT. Je helpt met het inrichten, presenteren en bijhouden van de Shell Shop. Gastvrijheid zit in je bloed.
SHELL STATION DE LEEUWENHOEK - ZOETERMEER. Je helpt met het inrichten, presenteren en bijhouden van de Shell Shop. Enige ervaring in de horeca is een voordeel.
SHELL STATION INDUSTRIEWEG ASSEN - ASSEN. Je ontvangt en adviseert onze gasten op een vriendelijke en proactieve wijze. Je werkt samen in een klein team.
Je helpt met het inrichten, presenteren en bijhouden van de Shell Shop. Je ontvangt onze gasten op een vriendelijke en proactieve wijze en je helpt aan de kassa…
Je helpt met het inrichten, presenteren en bijhouden van de Shell Shop. 3 uur per week oproepkracht (ook inzetbaar op andere locaties).
Je helpt met het inrichten, presenteren en bijhouden van de Shell Shop. Je ontvangt onze gasten op een vriendelijke en proactieve wijze en je helpt aan de kassa…
Je ontvangt en adviseert onze gasten op een vriendelijke en proactieve wijze. Je bereidt de lekkerste verse broodjes, warme snacks en drankjes.
Shell Nederland is the holding company of most Shell companies operating in the Netherlands. Shell is an Equal Opportunity Employer. Use of GIS for site design;
Shell Nederland is the holding company of most Shell companies operating in the Netherlands. Shell is an Equal Opportunity Employer. What we need from you.
SHELL STATION DEN RUYGENHOEK - HOOFDDORP. Volgen van het operationele beleid en procedures van Shell en Deli2go, bijvoorbeeld wat betreft veiligheid.