vacatures voor Secretary Plus

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Werkgever/Recruiter
Pagina 1 van 31 vacatures
Secretary Plus
Gouda
€3.500 per maand
Heb je op het moment geen baan en wil je graag tijdelijk aan de slag (september t/m december) bij een organisatie met een hoge medewerkerstevredenheid?
Secretary Plus
Rotterdam
€2.261 - €3.052 per maand
Bewaken deadlines in div processen (Aanleveren materialen, tentamens en nakijkproces). Coördinatie en administratieve support Tentamen- en nakijkproces.
Secretary Plus
Eindhoven
Heb jij ruime ervaring als Executive assistant/ Personal assistant binnen een internationale organisatie en krijg jij energie van een breed takenpakket?
Secretary Plus
Zwolle
Dan is het Plus Team van Secretary Plus misschien wel dé perfecte oplossing voor jou! Het Plus Team van Secretary Plus is een landelijk team van Assistants die…
Secretary Plus
Den Haag
€3.000 - €3.400 per maand
Binnen deze veelzijdige rol is geen dag hetzelfde. Daarnaast kom je te werken in een prachtig pand in het hartje van Den Haag. Stuur ons een e-mail of bel:
Secretary Plus
Hoofddorp
€2.400 - €3.350 per maand
Zij zijn ambitieus, kunnen goed omgaan met veranderingen, zijn zelfstandig, accuraat en een echt visitekaartje voor Secretary Plus. Bel dan naar onze collega’s.
Secretary Plus
Genemuiden
€2.500 - €3.000 per maand
Secretary Plus is ingeschakeld om het werving- en selectietraject in goede banen te leiden. Ben jij als Assistant toe aan de volgende stap in jouw loopbaan?
Secretary Plus
Rotterdam +1 plaats
€2.000 - €2.750 per maand
Tijdelijk dienstverband bij Secretary Plus, daarna treed je in dienst bij de opdrachtgever. Altijd al een expert willen zijn? Dan is dit jouw kans!
Secretary Plus
Arnhem
Ben jij energiek, enthousiast en heb jij een aantal jaar relevante werkervaring als Secretaris? Dan is zeker vacature zeker geschikt voor jou!
Secretary Plus
Baarn
€2.800 - €3.000 per maand
Jij komt te werken in een prachtig pand in Baarn. Waar je met het secretariaat op een afdeling zit, zodat jullie samen makkelijk en snel kunnen schakelen.