vacatures voor Secretaresse in Reuver

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 46 vacatures
Alarm Meldnet
Roermond +1 plaats
Als Administratief medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van administratieve processen.
Invite Jobs BV
Reuver
Voor een relatie in Belfeld zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerk(st)er. Volg jij een administratieve opleiding, ben jij 2 dagdelen per week…
€3.805 per maand
Bij de afdeling Concernadvies zijn twee functies vacant van: Medewerker bedrijfsvoering Financiën & P&C. Voor 36 uren per week.
baat
Roermond
Je gaat werkzaamheden verrichten voor een gevarieerde MKB klantenportefeuille. De taken bestaan onder andere uit het verlenen van administratieve diensten zoals…
Patent Formalities Officer (32-40 uur). Bij Océ is de afdeling ”Intelectual Property”, met 20 medewerkers, verantwoordelijk voor het beschermen en het beheer…
€2.469 per maand
Als Servicemedewerker ben je bezig met sales- en aftersales-activiteiten. Daarnaast lever je een bijdrage aan procesondersteuning en administratieve…
€2.750 - €3.885 per maand
Ben jij iemand die graag projectmatig werkt? Heb jij altijd alles onder controle en ziet jouw administratie er piekfijn uit? Wat krijg je van ons?
Je werkt met hart en ziel met en voor cliënten. Dat is jouw passie en dat geeft je voldoening. Je bent flexibel, ondernemend en zelfstandig.
Amazone VZW
Sint Joost
Als ressource centrum biedt Amazone een waaier van diensten aan: Expertise- en documentatiecentrum, lokalen, congrescentrum, vergaderzalen, restaurant, enz.
Werk jij graag in klein team ? Weet jij van aanpakken en zorg je voor overzicht en structuur? Werk jij graag bij een technisch bedrijf ?