Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 692 vacatures
Minimaal 5 jaar werkervaring als allround secretaresse; Bij mkbasics.nl zoeken we een secretaresse voor onze directeur. Mkbasics.nl zit vol ambitie en energie.
Ligthelm & Dekker Notarissen
Rotterdam
Voor de uitbreiding en versterking van ons enthousiaste team zijn wij op zoek naar een. Ligthelm & Dekker notarissen is een modern kantoor in het centrum van…
€3.449 per maand
Als secretaresse van de voorzitter werk je nauw samen met collega secretaresses, waardoor het secretariaat optimaal kan functioneren.
€1.890 - €2.797 per maand
Naast het werk aan de balie draaien de baliemedewerkers bij toerbeurt ook op de backoffice als secretaresse. Als secretaresse zorg je voor de afhandeling van de…
€1.940 - €3.230 per maand
Gom is met meer dan 10.000 medewerkers al ruim 50 jaar innovatief in het professioneel schoonhouden van gebouwen. Je bent de schakel tussen HR en de operatie.
€1.843 - €2.599 per maand
Als secretaresse werk je zelfstandig met twee ervaren andere secretaresses. Voor deze afdeling zoeken wij een secretaresse cliëntenzorg.
Libertas Advocaten
Rotterdam
Libertas Advocaten is per direct op zoek naar een ervaren secretaresse. Je bent accuraat, efficiënt, proactief, stressbestendig, flexibel, servicegericht,…
€2.669 per maand
Respect verleent zorg en behandeling in Scheveningen en in een aantal wijken van Den Haag. Op 5 locaties en bij mensen thuis. Wil jij ons hierbij helpen?
Stichting VO Haaglanden
Haaglanden
Met ingang van 1 november 2019. Dienstverband tijdelijk met uitzicht op vast. Solliciteren tot 27 september 2019.
Rotterdam Kralingen-Crooswijk
€1.800 - €2.300 per maand
Ben jij gastvrij, behulpzaam en weet jij van aanpakken? Wij zijn op zoek naar een receptioniste wie vijf dagen in de week hét visitekaartje is voor VNOM.