Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 837 vacatures
€3.050 - €3.950 per maand
Wat ga je doen als secretaresse bij Corporate Legal? Ervaring als secretaresse bij een advocatenkantoor of juridische afdeling is een pré.
Amsterdam Zuid
€2.069 - €2.892 per maand
HAVO-diploma aangevuld met een opleiding tot secretaresse (Schoevers/NAMS). Ben jij tot slot stressbestendig en blijf jij ook onder druk benaderbaar en accuraat…
€2.756 per maand
Dan is de baan als medisch secretaresse vast iets voor jou! Je hebt bij voorkeur al ervaring als medisch secretaresse of doktersassistent.
€3.050 - €3.950 per maand
Als Secretaresses binnen ASM werk je als 1 team. De ideale kandidaat voor de functie van Secretaresse B binnen Strategy & Business Control voldoet aan de…
€2.016 - €3.084 per maand
Tenminste een afgeronde MBO opleiding niveau 4 toegespitst op de functie (opleiding tot secretaresse). Wij hebben een uitdaging voor je in de functie van…
Samenvijf
Gouda
Dit ga je doen als Secretaresse. Je bent in het bezit van een minimaal afgeronde MBO-opleiding en 4 tot 6 jaar ervaring als Secretaresse in de publieke sector.
€2.818 per maand
Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om met hart en ziel secretaresse te zijn en te ondersteunen. Jouw uitdaging Functie-eisen Goed om te weten.
Ziekenhuis Amstelland
Amstelveen
€2.665 per maand
Je hebt een relevante opleiding afgerond, medisch secretaresse; Door een uitbreiding op de kliniek zijn we op zoek naar een secretaresse.
€2.892 per maand
Wij zijn op zoek naar een secretaresse voor Onderzoekstinstituten AR&D en AG&M die de beleidsmedewerkers 24-32 uur per week gaat ondersteunen.
€2.756 per maand
Werk jij altijd secuur en is geen administratieve klus jou te veel? Dan ben jij misschien wel de administratief medewerker die wij op de afdeling Medische…