Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 899 vacatures
€2.960 per maand
De secretaresse is ondersteunend aan de GS-secretaresses en de secretaresse van de algemeen directeur en is in staat deze waar te nemen als achtervang en bij…
€2.756 per maand
Je bent het aanspreekpunt van onze afdeling. Onze klanten komen graag bij jou met hun vragen of meldingen en jij weet precies hoe jij hen kan helpen.
€2.892 per maand
Als secretaresse ben jij de onmisbare kracht van onze afdeling. Ben jij de secretaresse waar onze IT-afdeling naar op zoek is?
€1.885 - €2.592 per maand
Heb jij passie voor mensen en de visie en het absolute vertrouwen dat ieder mens kan herstellen? Werk je graag in teamverband en ben je communicatief ingesteld?
€2.040 - €3.140 per maand
Je hebt ervaring als secretaresse in een dynamische omgeving: Je onderhoudt goede contacten met secretaresses van andere afdelingen, helpt waar nodig en je bent…
Clifford Chance LLP
Amsterdam
Minimaal 3 jaar ervaring als secretaresse; Als secretaresse ben je een belangrijk onderdeel van het team. Ben jij snel en fulltime beschikbaar?
€1.843 - €3.135 per maand
Tijdelijke functie voor vlotte secretaresse met proactieve houding. In deze functie voer je ondersteunende werkzaamheden uit voor onze Directeur…
Reade
Amsterdam
€2.665 per maand
Vanuit daar werk je samen met een grote diversiteit aan professionals, waaronder reumaverpleegkundigen, reumatologen, medisch secretaresses en het management.
Zigt
Hoofddorp
ZIGT is een full service mediabureau, gevestigd in Hoofddorp. Met een team van 60 doorgewinterde mediaprofessionals bieden wij ruim 250 opdrachtgevers…
Ben jij proactief, stressbestendig, een echte duizendpoot en weet jij in een dynamische en internationale werkomgeving het overzicht en orde te behouden?